Rutgers & Posch publiceert boek over het nieuwe ontslagrecht in Kluwer reeks

24 February 2015

Bij uitgeverij Kluwer is in de reeks ‘Actualiteiten Sociaal Recht’ het boek ‘Naar een nieuw ontslagrecht’ verschenen. Dirk Jan Rutgers en Tijmen Noordoven, beiden advocaat arbeidsrecht bij Rutgers & Posch, beschrijven in dit boek de belangrijkste wijzigingen die de Wet werk en zekerheid voor de dagelijkse praktijk met zich brengt.
Het boek bevat tevens een overzicht van de data waarop de nieuwe artikelen ingaan, het daarbij behorende overgangsrecht en aanwijzingen voor de praktijk. Tot slot is in het boek de wettekst opgenomen, waarin de wetswijzigingen die voortvloeien uit de Wet werk en zekerheid inzichtelijk zijn gemaakt. U kunt het boek bestellen via de website van Kluwer.

Klik hier voor de website van Kluwer