Book & Seminar “New Employment Law

26 June 2014

Op 1 juli 2014 vond het seminar “Nieuw ontslagrecht“ plaats bij ons op kantoor aan de Herengracht te Amsterdam. Na een inleiding van de heer prof. mr. B. Barentsen, hoogleraar Sociaal Recht aan de Universiteit Leiden, heeft het Arbeidsrechtteam van Rutgers & Posch tijdens dit interactieve seminar aan de hand van praktische voorbeelden de belangrijkste wijzigingen en de gevolgen voor de dagelijkse praktijk besproken. De middag werd afgesloten met een borrel.

Het Arbeidsrechtteam van Rutgers & Posch heeft een aantal artikelen geschreven over de Wet Werk en Zekerheid die tevens zijn gepubliceerd in het vaktijdschrift Bedrijfsjuridische berichten. Deze artikelen zijn gebundeld in een boek en is uitgereikt aan de deelnemers van het Seminar.  Via deze link kunt u dit boek bekijken.

Indien u een exemplaar van het boek wilt ontvangen kunt u dit bestellen via info@rutgersposch.com.